Salomo AdviesDroom realisatie

Succes verzekerd

photo_I HAVE SUCCESphoto IHAVE DREAMphoto_ihave a plan

Een ondernemersplan verdubbeld de slagingskans van uw ondernemingsdoelen, blijkt uit onderzoek van MKB-Nederland!


Het proces

Salomo Advies begeleidt u stap voor stap door het proces die nodig is voor het realiseren van uw doelen. Salomo Advies beschikt over een brede kennis en weet deze specifiek voor uw vraagstelling succesvol in te zetten.


Het resultaat

De uitkomst is een op schrift gesteld plan met uw focus voor de toekomst. Salomo Advies gebruikt uitsluitend beproefde modellen en wetenschappelijk bewezen theorieën.


Dromen realiseren

Het is een genot om ondernemers te begeleiden om groots te denken in plaats van zich klein te houden, Dat ze hun dromen en verlangens onder woorden brengen en omzetten in concrete plannen. Hun kwetsbaarheid en angsten onder ogen zien zonder zich daardoor te laten beperken. De moed hebben om hun droom te realiseren. Deze durf betekend niet dat ze geen angst kennen, maar de confrontatie aan durven, de blokkades te doordenken. Moed is het besef dat je doelen belangrijker zijn dan de blokkade zelf. Dan domineert passie en ondernemersdrift en worden dromen gerealiseerd!


Gratis plan van aanpak

Hebt u het lef voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Na dit gesprek ontvangt u kosteloos een plan van aanpak om uw ondernemersdroom te realiseren.

Bel voor een afspraak 0314-368481 of mail info@salomoadvies.nl

Nadere kennismaking? Aangenaam

IMG_5919a