Salomo AdviesDroom realisatie

Aangenaam

IMG_5914a

Helmer Ebbers MBA


Even voorstellen:

Graag ondersteun ik u als bedrijfskundig adviseur bij alle aspecten van het ondernemen. U mag van mij meer verwachten dan een goed bedoelde mening. Bedrijfskundige wetenschap is de basis voor mijn adviezen.


Opleidingen en trainingen

Mijn theoretische kennis heb ik opgedaan tijdens (deeltijd) opleidingen over bedrijfskunde en management met een totale duur van 7 jaar. De meest relevante opleidingen die ik genoten heb zijn: Management voor Middenkader (ISWB), Post HBO Bedrijfskunde BC (Hoge school Arnhem/Nijmegen) en de Master of Business Administartion MBA (Business School Nederland). Daarnaast heb ik nog een tal gerelateerde trainingen mogen volgen, onder andere: Het Boek (Bijbel) in bedrijf, Seminars van Ben Tiggelaar en de FranklinCovey adviesorganisatie over de boeken van Stefan Covey.

Deze theoretische kennis deel ik graag met u.


Werkervaring

Mijn loopbaan ben ik begonnen in de techniek (werktuigbouwkundige) waarna ik op mijn 23ste ben gaan leidinggeven op een productieafdeling. Deze functie heb ik 7 jaar mogen vervullen waarna ik in 2004 Directeur (DGA) van dit metaalverwerkend bedrijf ben geworden. Hierdoor sta ik dagelijks voor de uitdaging om de theorie toe te passen in de praktijk. Deze onderneming combineer ik met mijn adviespraktijk Salomo Advies waar u nu de website van bekijkt.

Deze combinatie (DGA/Bedrijfskundig Adviseur) maakt dat ik naast de ondernemer ga staan en vanuit de praktijk op zoek ga naar bruikbare theorieën.


Fundament

Een meerwaarde bij de diensten die Salomo Advies biedt is de praktische toepassing van de christelijke levensovertuiging gefundeerd op de Bijbel. Verwonderlijk hoe dit eeuwenoude boek ons kan helpen bij de meest essentiële vragen bij onze bedrijfsvoering.

Deze kennis op het snijvlak van bedrijfskunde en christelijke ethiek stel ik graag tot u beschikking.

 


Referentie

“Je merkt dat Helmer zich goed inleest en verdiept in de theorie. En continu blijft toetsen of het klopt. Als het niet klopt in zijn beleving, gaat hij opzoek naar een andere passende theorie. Daarnaast blijft de theorie zoals hij het zelf zegt een kapstok voor hem, geen heilig huisje”

aldus Jaco van de Voet.

Lees de volledige evaluatie over het opstellen van een toekomstvisie bij BG Nederland: Referentie BG

Voor een kennismaking met de persoonlijke drive en droom verwijs ik u naar een lezenswaardig artikel: Connect Artikel

Naar contact pagina